Opdracht plaatsen Inschrijven als monteur

AUDI 80 FORD TRANSIT OMBOUW

Opdracht nr.: 2647

Plaats Soortgelijke opdracht

Hallo,
Ik heb een Ford Transit, een audi 80 en nog een audi 80.

Ford transit heb ik mee getankt en na 2 kilometer viel hij uit. IK denk lucht in de leiding of brandstofpomp, maar dat laatste is hoogstwaarschijnlijk niet het geval omdat de motor compleet is gereviseerd 2 jaar geleden.

Audi 80 B3 Type, hebben wij van benzine naar diesel omgebouwd. Maar de bedrading en stroom klopt volgens mij niet. Het is gedaan door een amateurist. De auto is bijna in de fik gevlogen. Diversen zeggen dat indien ik een dieselkabelboom koop deze wel te maken valt.

Ik heb nog een Audi80 B3 type. Deze moet omgebouwd worden naar diesel of gas, wat het voordeligst is om te doen.

Graag wil ik een totaalprijs voor het laten maken van deze auto's met toelichting per auto als ik het per auto zou doen, wat het dan zou kosten.

Ik heb niet zoveel haast, dus monteurs opgelet, deze klus mag ook in jullie vrije tijd gedaan worden als dat goedkoper gaat worden voor mij.

Indien tevreden, heb ik nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeel klusjes.

Ik heb al prijsnavraag gedaan bij de bekende monteurs dus ik weet al ongeveer wat het gaat kosten, maar dit verklap ik liever niet....als dit via internet goedkoper is kunnen we ook langere periodes samenwerken omdat ik heeeel vaak autos heb. Het gaat mij om de prijs.
Laat maar horen...
Kenteken:
- -
Materiaal: N.v.t.
Biedingen:
Status: Opdracht uitgevoerd
Datum: 01 - 03 - 11
Plaats: Hoogeveen

AUDI 80 FORD TRANSIT OMBOUW

Stuur bericht
Bod Monteur Plaats Afstand Datum
Geen bod geplaatst