Opdracht plaatsen Inschrijven als monteur

Welkom bij Movible.nl: Dé matchmaker voor auto & monteur!

Wat kan Movible voor u betekenen?
Movible is een online handelsplaats waar vraag en aanbod, binnen de autoschade-/herstelbranche, op een gedegen wijze bijeen gebracht worden. Movible.nl stelt iedereen met een opdracht omtrent reparatie, montage en onderhoud in staat om GRATIS en snel de meest geschikte specialisten uit de automobiel industrie zelf te kiezen. Alleen bedrijven met een actief lidmaatschap kunnen bieden en reageren op de geplaatste opdrachten.

U heeft een opdracht?

Klik op opdracht plaatsen en omschrijf uw opdracht zo goed en compleet mogelijk. Indien u over de mogelijkheid beschikt beeldmateriaal toe te voegen schroom dan niet om een of meerdere afbeelding(en) toe te voegen. Door uw opdracht te visualiseren middels een afbeelding krijgt de monteur een goed beeld van het ongemak. Om de beste deal te krijgen bekijk dan ook goed de scores van de bieders. U bepaalt zelf met welke bieder u de deal sluit en u maakt geheel vrijblijvend gebruik van onze diensten.

U wilt bieden op opdrachten?

Allereerst meldt u zich aan op Movible.nl via inschrijven monteur. U ontvangt daarna via email een activatielink waarna u van start kan gaan. Zodra u uw Movible account geactiveerd heeft, kunt u onbeperkt bieden op alle actieve opdrachten middels ons uniek systeem. Uw biedingen zijn daarbij niet zichtbaar voor derden om prijsconcurrentie zoveel mogelijk tegen te gaan. Tevens kunt u via het berichten venster communiceren met de opdrachtgever voor eventuele vragen of afspraken. Interessante opdrachten kunt u categoriseren naar uw eigen specialisatie(s), doordat alle opdracht in (sub)categorieën zijn ondergebracht. Alle nieuwe opdrachten worden dagelijks ook per mail aangekondigd, dit gebeurt per regio (binnen een straal van 50 km). Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Financiële  voorwaarden 

Als monteur maakt u de eerste maand van uw lidmaatschap gebruik van een proefperiode. Dat houdt in dat de eerste maand geheel door ons wordt vergoed en u GRATIS profiteert van onze diensten. In deze kennismakingsperiode kunt u ontdekken hoe interessant de opdrachten voor u zijn. Na het verstrijken van de eerste maand gaat uw gratis proefperiode over in een lidmaatschap en betaalt u per maand slechts € 17,95 (excl. BTW) per maand. Hiermee ontvangt u gedurende de rest van uw lidmaatschap een korting van 30% op het reguliere tarief van €25,- (excl. BTW) per maand. Bij Movible.nl bent u echter niet verbonden aan langdurige verbintenissen! U kunt uw lidmaatschap te allen tijden beeïndigen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Lees ook onze algemene voorwaarden, privacy statement en de disclaimer